Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δήλωση του Ζαχαρία Ζούπη , Υποψήφιου Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ,επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » 

Σε λιγότερες από 80 μέρες καλούμαστε να επιλέξουμε νέο Δήμαρχο και νέα Δημοτική Αρχή που θα μπορέσουν να βάλουν τον Δήμο σε μια νέα πορεία , βγάζοντάς τον από το τέλμα των τελευταίων χρόνων . Οι πολίτες περιμένουν , σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα και την ζωή τους , να ακούσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα της πόλης , για τους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς τους , για τις προοπτικές της πόλης .Αυτό προσπαθώ να κάνω όλο αυτό το διάστημα , μαζί με τους συνεργάτες μου , συζητώντας σε κάθε γειτονιά ,σε κάθε κοινωνικό χώρο με τους συμπολίτες μου. Αυτό κάνω όλα τα τελευταία χρόνια , μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με την συνεχή παρουσία μου και τις πρωτοβουλίες που προωθούσαμε. Άλλωστε , ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ .Δεν θυμηθήκαμε την πόλη λίγο πριν τις εκλογές . 

Δυστυχώς , κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν στις καθαρές κουβέντες , στην άμιλλα ιδεών-προτάσεων , σε απολογισμό της πορείας τους και της συμβολής τους στον Δήμο. Γι αυτό κρυπτόμενοι βυσοδομούν με κατηγορίες ,ανοικτές προβοκάτσιες , ύβρεις εις βάρος μου . Τους καταλαβαίνω . Όλα αυτά αποτελούν προιόν των αδιεξόδων τους , δείγμα της ανησυχίας τους για την πορεία της « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ».Τους συνιστώ ψυχραιμία. Τους θυμίζω ότι όλοι είμαστε γνωστοί .Τους καλώ , ότι έχουν να πουν εις βάρος μου , να το πουν με παρρησία, θάρρος και ευθύτητα στο φως της μέρας με υπεύθυνο δημόσιο λόγο και να μην συνεχίσουν την τακτική των κοινών υβριστών και συκοφαντών. 

Εμείς συνεχίζουμε. Με εντιμότητα , ειλικρίνεια, συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην πόλη , με συνεχή διάλογο με τους πολίτες . Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο. Δεν θα αποπροσανατολιστούμε. Κάνουμε πάντως σαφές , ότι όπου αισθανθούμε ότι διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα . όπου αμφισβητείται η αξιοπρέπειά μας , θα απαντάμε κάθετα και αποφασιστικά . Άλλωστε εμείς , δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.