Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» στο «ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ». Κατάμεστο μαγαζί, κέφι, χορός, τραγούδι, πολλά μέλη και στελέχη της Κίνησης, αλλά και πολλοί προσωπικοί, αυτοδιοικητικοί φίλοι. Όλα συνέθεσαν μια όμορφη βραδιά, μια επιτυχημένη εκδήλωση. Όπως σημείωσε στο σύντομο άνοιγμά του ο επικεφαλής της Κίνησης, Ζαχαρίας Ζούπης, «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ υλοποιεί ότι υποσχέθηκε και προεκλογικά από την θέση της Αντιπολίτευσης που την έταξε ο λαός. Εμείς δεν εξαφανιστήκαμε την επομένη των εκλογών. Είμαστε η μόνη συγκροτημένη, συνεπής, δραστήρια Δημοτική Κίνηση από όλες τις κινήσεις της αντιπολίτευσης. Τιμούμε όσους μας ψήφισαν, όσους μας εμπιστεύτηκαν. Δίνουμε το παρόν μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ασκούμε δημιουργική, απαιτητική, εμπεριστατωμένη αντιπολίτευση προτάσσοντας πάντα τα συμφέροντα της πόλης. Αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε με συνεχείς πρωτοβουλίες. Όσοι «μάντεψαν» το τέλος μας μετά το άδικο εκλογικό αποτέλεσμα, απλά απατήθηκαν».

 Απ’ ότι φάνηκε αυτά τα λόγια δείχνουν και τι θα συμβεί στο επόμενο διάστημα. Ήδη ανακοινώθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 25/1, στο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» και η οργάνωση Ημερίδας για την Ανάπτυξη της πόλης τον Φεβρουάριο.


Στην εκδήλωση, ανάμεσα σε άλλους παραβρέθηκαν : η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, ο π.βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κανέλος  Λάλος, ο υπεύθυνος τομέων δουλειάς του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γεράσιμος Γεωργάτος,το μέλος της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ Παντελής Καμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Βρετάκος και Μηνάς Λάλος Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, η τοπική σύμβουλος Κούλα Βρετάκου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδημάρχοι Β. Μαρινοπούλου, Κ.Μαυρογιανόπουλος, Γ.Τζιώτης, Μ.Μαράκου, Κ. Τρέχας, ο Πρόεδρος και Γ.Γ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Πέτσας και Β. Ρηνιώτης αντίστοιχα, αντιπροσωπεία της ένωσης Κρητών με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Α.Κλαουράκη, τους ανθρώπους του Δικτύου Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης όπως η Μαρία Χαϊκάλη και η Σταυρούλα Στεφανίδου, η Γ.Γ. του Γυμναστικού Συλλόγου Νταίζη Κατραμάδου, ο Πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ κ.α.