Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ,ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Κύριε Δήμαρχε ,

Ήδη κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας του Δήμου .Θέλω να επισημάνω , ότι είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί τέτοιο έντυπο χωρίς να έχει προβλεφτεί στήλη φιλοξενίας των απόψεων όλων των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο . Γι αυτό θα ήθελα από τώρα και στο εξής , να προβλεφτεί ένα 2σέλιδο στο οποίο ισότιμα θα μπορεί να παρουσιάζει η κάθε παράταξη τις απόψεις της για όποιο θέμα κρίνει η ίδια.

Επίσης προτείνω :
1. Την σύσταση Συντακτικής Επιτροπής του εντύπου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , αφού το έντυπο είναι του Δήμου και όχι της Δημοτικής Αρχής .
2. Την ενημέρωση για τον Προϋπολογισμό του εντύπου ( για εκτύπωση ,διανομή κ.λ.π ) ,όπως και μια σειρά άλλα θέματα ( π.χ τιράζ , συνεργάτες )
ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ : 

Η επιστολή πρωτοκολλήθηκε στις 17-3-2016 και απευθυνόταν και στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο . Παρ ΄όλα αυτά ούτε αναγνώστηκε στις ανακοινώσεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 21-3 ,ούτε βέβαια μοιράστηκε στους συμβούλους η επιστολή ! Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά ,όμως αυτά είναι πρωτοφανέρωτα πράγματα. Είναι αδιανόητο δημοτικός σύμβουλος να απευθύνεται με επιστολή του στους δημοτικούς συμβούλους και αυτή να καταχωνιάζεται .Το Προεδρείο οφείλει να αλλάξει στάση και πρακτική. Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια συμπεριφορά. Ποτέ …….