Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ

Η εφημερίδα  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  είναι πια γνωστή στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα. Μοιράζεται άλλωστε αφειδώς ανά διαστήματα, έχοντας λύσει απ ότι φαίνεται το οικονομικά προβλήματά της  από την …πολύ διαφήμιση ( στο τελευταίο τεύχος έχει μόλις 10 καρτάκια ,δηλαδή στο σύνολό τους ούτε καν μία ολόκληρη σελίδα !) . Εκδότης –Διευθυντής  εμφανίζεται ο φίλος – και ας με  περιποιείται δεόντως  με συνεχή σχόλια σαν να μην υπάρχει άλλος δημοτικός σύμβουλος Τέλης Βασιλάκης. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι  το πραγματικό αφεντικό είναι ο αξιότιμος Δήμαρχος  κύριος Λουκάς Τζανής. Άλλωστε, εντελώς τυχαία βασικοί αρθρογράφοι της εφημερίδας είναι όλοι όσοι ασχολούνται με τα επικοινωνιακά του και οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι συνεργάτες του στο Γραφείο Τύπου του Δήμου .Επιπλέον ,όλες οι σελίδες  είναι αφιερωμένες στο…εξαίρετο, μοναδικό, ανυπέρβλητο έργο του νέου Αυτοκράτορα , συγγνώμη Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή .

Στα τελευταία τεύχη πάντως από τις στήλες της εφημερίδας έχει λάμψει ένα νέο αστέρι , ο υπογράφων ως ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ . Αυτός,  απ’ ότι φαίνεται ,έχει αναλάβει να γράφει τις ανοησίες  και ότι περιέχει χολή και εμπάθεια ιδιαίτερα εναντίον μου. Έτσι, στο τελευταίο τεύχος ανακαλύπτει ρήγματα στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ .Ανακαλύπτει ότι όλοι μάλλον είναι μετριοπαθείς στην κριτική τους προς την Δημοτική Αρχή, πλην εμού και του Γ. Χάσκα . Δείχνει να τον πειράζει το επάγγελμά μου, βάζοντάς το
σε εισαγωγικά, υπονοώντας μάλλον ότι τυχόν επαγγελματική μου ιδιότητα αναγνωρίζεται μετά από εξετάσεις σ ‘ αυτόν . Βάζει δε φοβερά διλλήματα , όπως ότι κακώς η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται και για την υπερβολική προβολή του Δημάρχου ( με ότι αυτό σημαίνει οικονομικά ) και για την μη ενημέρωσή της !!
Είναι φανερή εν ολίγοις η αντιδημοκρατική του αντίληψη ότι η αντιπολίτευση πρέπει να ενημερώνεται από τις…εφημερίδες ( ! ) και όχι θεσμικά μέσα από τις λειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου .

Αυτά και άλλα αστεία γράφει ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ,ο οποίος επιπλέον δεν έχει και την ευθύτητα να γράφει με το όνομά του. Τι να κάνουμε όμως ..Δικαίωμά του…..
Ευτυχώς , ζούμε σε Δημοκρατία ….Και αν αισθάνεσαι μικρούλης, πάντα σαν ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ  θα υπογράφεις ….