Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ « ΤΥΦΛΟΙ «

Επτακόσιοι δήθεν τυφλοί βρέθηκαν να παίρνουν ειδικά προνοιακά επιδόματα  στην Ζάκυνθο και πολλοί ( δημοσιογράφοι ,πολιτικοί ,γιατροί ) δήλωσαν έκπληκτοι. Δυστυχώς η υποκρισία συνεχίζει να αποτελεί εθνικό χόμπυ . ‘Εχει αναρωτηθεί κανείς τι συμπεράσματα θα προκύψουν αν γίνει ενδελεχής έλεγχος όλων όσων πανελλαδικά παίρνουν γενικά προνοιακά επιδόματα ? Έχει αναρωτηθεί κανείς τι μαύρο χρήμα , τι μίζες κυκλοφορούν ώστε να παρθούν οι αναγκαίες γνωματεύσεις από Υγειονομικές Επιτροπές από πολίτες που δεν τις δικαιούνται ? Έχει αναρωτηθεί κανείς πόσοι άδικα έχουν βγει μέχρι και ΑΜΕΑ και δι ‘ αυτού του τρόπου έχουν προσληφθεί εις βάρος ανόητων υγειών πολιτών ?

Πολλοί γνωρίζουν τι συμβαίνει . Ας τα πουν .Ας βγουν όλα στην επιφάνεια .Ας κάνει ελέγχους το Κράτος .Ας σταματήσει ο στρουθοκαμηλισμός πολιτικής και δικαστικής εξουσίας .Ας παρθεί καμμία  άδεια γιατρού η ας απολυθεί και κανένας απατεώνας , ας μπει και κανένας φυλακή .Αυτή η σιχαμάρα δεν μπορεί να συνεχιστεί .

Και ένα αυθόρμητο ερώτημα .Γιατί οι ” αγανακτισμένοι « δεν κάνουν και καμμια συγκέντρωση έξω από την έδρα καμμιας τέτοιας Υγειονομικής Επιτροπής η έξω από το γραφείο κάποιου γνωστού στην πιάτσα επίορκου εφοριακού η έξω από μια Πολεοδομία που κλείνει τα μάτια απέναντι στην οικοδόμηση μέσα σε δασική έκταση ?
Θα μου πεις όμως , είναι πιο εύκολο να μουτζώνεις την Βουλή .Είναι πολύ πιο δύσκολο να « αγανακτείς « για αυτούς που καθημερινά διαφθείρονται και διαφθείρουν……..Άσε και που πολλοί απ ‘αυτούς που δηλώνουν αγανακτισμένοι μπορεί να είναι απ’αυτούς .
Είπαμε……Η υποκρισία περισσεύει……….