Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ



Τα τελευταία δείγματα του καθεστώντος ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δείχνουν όλο και πιο καθαρά την επικινδυνότητά τους, την ανάγκη να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή. Όταν την ώρα των φονικών πυργαγιών μπορούσαν να στήνουν θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα και την ώρα που μετρούσαμε νεκρούς έβρισκαν το θράσος να ψεύδονται, να προσπαθούν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα και να στέλνουν sms με τα ψέματα που πρέπει προπαγανδιστικά να λένε, τότε δεν υπάρχει καμία απορία, κανένα ερώτημα. Ο κυνισμός τους, η ανεθυνότητα και η χοντροπετσιά του σκληρού πυρήνα εξουσίας δεν καταλαβαίνει τίποτε άλλο παρά μια συντριπτική ήττα.
Όσοι έχουν ακόμα απορίες , ας σκεφτούν ότι στο sms που έστελναν την ώρα της τραγωδίας, εστίαζαν στο ότι στελέχη της Αντιπολίτευσης « θα κάτσουν στο σκαμνί», ότι στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι και ότι έχουν τα περιθώρια να κερδίσουν τις εκλογές! Θαυμάστε τους! Την ώρα της τραγωδίας, αυτό που επείγε για τους νοσηρούς εγκέφαλους του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου ήταν να κλείσουν τα αυτιά και τα μάτια τους στην αλήθεια τα « αριστερά » στρατεύματα, να δοθεί σήμα για διχασμό, να ανορθωθεί το πληγμένο ηθικό.
Δεν είναι τυχαίο, ότι μέσα σ΄όλα αυτά βολέψανε τον « σύντροφο» Κουφοντίνα με ευνοική μεταγωγή, ούτε ότι θυμήθηκαν να πλήξουν τον π.Πρωθυπουργό χρησιμοποιώντας τον γιό του. Δεν είναι τυχαίο ότι η κ.Δούρου τρεις βδομάδες μετά βγήκε να πει ,ότι έδωσε μάχη μακριά από τις κάμερες, ούτε ότι έβγαλαν στο κλαρί τον Φώτη Κουβέλη να μας συμβουλεύσει ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ... τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης!
Μέσα σε λίγους μήνες όλα θα παιχτούν. Σ΄αυτούς τους μήνες θα γίνουν Βουλευτικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Σ΄αυτό το διάστημα το καθεστώς βλέποντας όλα να χάνονται, θα κάνει δίχως ενδοιασμό τα πάντα: Ψέματα, δήθεν διώξεις, φραστικούς προπηλακισμούς, σκανδαλολογία, πολιτικές αλητείες, ακροδεξιές πρακτικές, σπίλωση πολιτικών αντιπάλων.
Απένατι σ΄αυτο το μέτωπο δυσοσμίας και διχασμού πρέπει να αντιπαραταχθούν όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην Δημοκρατία, την Ανάπτυξη, την ανοικτή κοινωνία, στην αξία της ελευθερίας και των θεσμών, του εκσυγχρονισμού και της ευρωπαικής προοπτικής της χώρας.Να φροντίσουν για την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και να διασφαλίσουν κυβέρνηση τεσσάρων ετών, επιστροφή στην κανονικότητα, αποκατάσταση της αλήθειας, ενότητα του λαού. Η χώρα δεν αντέχει άλλο μίσος και διχασμό .