Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ « ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ »ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΕΣ



Δήλωση Ζαχαρία Ζούπη , επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου - Δραπετσώνας « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ »

Στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και όσοι είχαν ψευδαισθήσεις , το κατάλαβαν όταν δολοφόνησαν  εν ψυχρώ τον Παύλο Φύσσα . 

Γι αυτό μας εξοργίζουν δηλώσεις σαν αυτές του επί δύο χρόνια Υπουργού Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κ. Παρασκευόπουλου που λειτουργούν σαν πλυντήριο της νεοναζιστικής οργάνωσης. Μας θλίβουν δηλώσεις τέτοιας « δημοκρατικής » ευαισθησίας την ώρα που το κόμμα αυτό δικάζεται για την εγκληματική του δράση συνολικά. Δεν τον γνωρίζει αυτό ο κ.Παρασκευόπουλος, ο οποίος έχει από την θέση που κατείχε τεράστιες ευθύνες  για τις περίεργες ,ασυγχώρητες καθυστερήσεις στην δίκη των οπαδών του Χίτλερ και της βίας; Δεν γνωρίζει ότι στελέχη αυτού του μορφώματος  έχουν καταδικαστεί για ρατσιστικά εγκλήματα; 

Ντρέπομαι που πολιτικοί που αυτοκαθορίζονται ως αριστεροί δείχνουν το λιγότερο ανοχή στην εγκληματική οργάνωση . Αισθάνομαι ότι οι δηλώσεις του αποτελούν δηλώσεις ντροπής και προκαλούν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους Κερατσινιώτες και τους Δραπετσωνίτες .

Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση θα καταγγείλουν αυτές τις αλλόκοτες , δήθεν αντισυστημικές απόψεις του στελέχους τους .Για να είμαστε δε σαφείς , φράσεις του στυλ « είναι ατυχείς δηλώσεις » ασφαλώς δεν συνιστούν κατηγορηματική καταδίκη . 

Φαίνεται ‘οτι δεν είναι αυτονόητο και ότι χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση απέναντι στον φασισμό και τους νοσταλγούς του ναζισμού ,αλλά και σε απόψεις που ανοίγουν δρόμους έστω και ανοχής απέναντί τους