Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΡΩΣΦΗΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ


Με επιστολή μου ζήτησα πληροφόρηση δική μου ,αλλά και των πολιτών ουσιαστικά , για ορισμένα φλέγοντα για την πόλη θέματα όπως τι συμβαίνει με την Δ.Ε.Η, την επαναλειτουργία της ΚΡΩΣΦΗΛΝΤ και ασφαλώς τι συμβαίνει και δεν ξεκινάει το νέο γεφύρι της Άρτας ,το έργο που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής για τις Παιδικές Χαρές .

Στην επιστολή μου αναφέρω: 

« Ζητάω να ενταχθούν άμεσα ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΩΤΟΝ: Το θέμα της ΔΕΗ, αφού όπως δέχτηκε ο Δήμαρχος, έχουν γίνει συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, συζητήσεις για το περιεχόμενο των οποίων ουδέποτε ενημερωθήκαμε, συζητήσαμε ή αποφασίσαμε οτιδήποτε

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το θέμα επαναλειτουργίας της Κρώσφηλντ , για το οποίο αγνοούμε κάθε πιο πρόσφατη εξέλιξη.

Επίσης, ζητάω έγγραφη ενημέρωση για τους λόγους για τους οποίους δεν ξεκινάει το Χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής έργο των Παιδικών Χαρών, ύψους 900000 ευρώ, αν και έχει οριστεί ανάδοχος εδώ και τρεις περίπου μήνες. Υπενθυμίζω απλά, ότι η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής αποφασίστηκε από το 2013 και η μη υλοποίηση του έργου έχει ως αποτέλεσμα την μη λειτουργία σειράς Παιδικών Χαρών στον Δήμο, με ότι αυτο σημαίνει για τα παιδιά, τους γονείς, τις γειτονιές. »