Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ


Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ »

Ο χρόνος κυλάει αμείλικτα. Σε λίγο αποχαιρετούμε το 2017 .Συμπληρώνονται περίπου τρεισήμισι χρόνια Δημοτικής Αρχής Χρήστου Βρετάκου.
Τρεισήμισι χρόνια απραξίας, έλλειψης σχεδίου ,αναποτελεσματικότητας, μιζέριας, υποβάθμισης του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου. Τρεισήμισι χρόνια αδιαφάνειας, αλαζονείας, εχθρότητας προς κάθε διαφορετική άποψη μπορεί να έχει ένας πολίτης, ένας  φορέας, ένας δημοτικός σύμβουλος.

Το 2018 είναι από κάθε άποψη μια κρίσιμη χρονιά σχετικά με τις διεργασίες ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του 2019.
Η πόλη μας δεν μπορεί να παραμένει σε ένα τέλμα που κάποιοι εκθειάζουν η ανέχονται. Έχει ανάγκη επιστροφής στην κανονικότητα, σε μια αυτοδιοικητική ,δημοκρατική αντίληψη λειτουργίας του Δήμου. Έχει ανάγκη από Αλλαγή πορείας, από άνοδο, ανάπτυξη, νέα σκεπτικά , σχέδιο για το μέλλον, αποτελεσματική και δυναμική Δημοτική Αρχή.
Γι αυτό προτείνω σταθερά την συνεννόηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης που δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα. Μια μεγάλη, υπερκομματική συνεργασία προόδου . Τυχόν επανάληψη των νοσηρών φαινομένων του 2014 που οδήγησε σ΄'αλλα πέντε χαμένα χρόνια θα είναι μια τραγωδία. 

Ας πάρουν όλοι την ευθύνη τους απέναντι στην πόλη. Κι αυτοί που σκέφτονται να κατέβουν ως υποψήφιοι και αποφεύγουν μια ουσιαστική συνεννόηση και αυτοί που σιωπούν και δεν αντιδρούν στις αυθαιρεσίες, τον ετσιθελισμό και την αδυναμία Βρετάκου και αυτοί που θεωρούν " ότι υπάρχει χρόνος να δούμε τι θα κάνουμε " ψάχνοντας λύσεις από τον ουρανό.
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
Μέσα στους πρώτους μήνες του 2018 θα πρέπει να θέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια μεγάλη συμμαχία προόδου.
Για την πόλη ... Για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα