Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝΔήλωση Ζαχαρια Ζούπη ,Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου - Δραπετσώνας , επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ "

Οι βάσεις των Σχολών είναι ήδη γνωστές. Δεκάδες χιλιάδες παιδιά γνωρίζουν πια το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.Το ίδιο και εκατοντάδες παιδιά από το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα. 

Τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους μπαίνοντας σε μια νέα φάση της ζωής τους. Τα επόμενα χρόνια θα δώσουν την μάχη κατάκτησης της γνώσης ,ώστε να σταθούν σε ένα δύσκολο ,ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μην ακούν μηνύματα μιζέριας. Το μέλλον τους ανήκει.

Τα συγχαρητήριά μου και στις οικογένειες των παιδιών και βέβαια στους εκπαιδευτικούς των σχολείων και των φροντιστηρίων που στάθηκαν δίπλα τους.

Τα συγχαρητήριά μου και στα παιδιά που δεν πέτυχαν.Τα συγχαρητήριά μου για την προσπάθειά τους πριν απ όλα.Ας γνωρίζουν ότι ποτέ η ζωή δεν σταμάτησε σε μια εξεταστική διαδικασία .Η ζωή είναι μπροστά τους για να καθορίσουν τις επιλογές τους και να τις παλέψουν.