Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΣΤΟ FB , ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ " ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Οι  εκλογές για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας δεν είχαν την μεγάλη έκπληξη.Είχαν όμως μεγάλο ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει , τι δυνάμεις απελευθερώνονται μέσα στην παράταξη του Δημάρχου.
Όταν για παράδειγμα ο Προεδρος Ν.Μαρτάκης εκλέγεται οριακά με 22 ψήφους επί των 31 παρόντων ( οι 23 από την πλειοψηφία ) και των 41 του Δημοτικού Συμβουλίου ,ενώ ο Κ. Κατσαφάδος από την ίδια παράταξη εκλέγεται γραμματέας με 28 ψήφους , κάτι δείχνει.
Όπως κάτι δείχνει ότι όσοι προτάθηκαν για τις επιτροπές και είχαν την φήμη των " κολητών " του Δημάρχου πήραν αρκετά λιγότερους ψήφους από τους άλλους ( π.χ η Γιώτα Περδίκη πήρε 21 ψήφους ,όταν οι άλλοι της πλειοψηφίας πήραν μέχρι και 26,27 ψήφους η ο Χ. Καραγιανάκης - μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος - πήρε μόις 19 ψήφους ! )
ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....