Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΑΚΟΥ ,

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΑΚΟΥ ,

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ , ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤ. ΚΙΝΗΣΗΣ " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχός μας, Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ.Χρήστος Βρετάκος είχε μηνυθεί από ιδιώτη και η Δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δικαστεί για παράβαση καθήκοντος.Η υπόθεση αφορούσε ένα χειρισμό στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Η δίκη λοιπόν έγινε και ο κ. Βρετάκος αθωώθηκε .Μπράβο! 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έβγαλε ανακοίνωση που ζητάει συγγνώμη από την Αντιπολίτευση ! Είναι πρωτοφανές και ασφαλώς δείγμα της αμηχανίας που πρέπει να ένοιωσε ενόψει της δίκης .Είναι ταυτόχρονα προσπάθεια συσπείρωσης της παράταξής του.

Εμένα δεν με απασχολούν οι αγωνίες του κυρίου Βρετάκου , ο οποίος συνηθίζει να προχωρά με παρατυπίες και παρανομίες , στο όνομα της ...καταπολέμησης της γραφειοκρατίας. Είναι χαρακτηριστικός για παράδειγμα ο τρόπος που κάνει τα έργα στον χώρο Ανάπλασης των Λιπασμάτων.
Ωστόσο, ας ξέρει τουλάχιστον , ότι λογοκρισία δεν δέχομαι ούτε εγώ ούτε κανένας στην Αντιπολίτευση. Δεν θα ζητάμε και άδεια για να κάνουμε μια δήλωση η για να κάνουμε κάποια ανάρτηση στο fb .

Διευκρινίζω δε, ότι πίστευα και πιστεύω ότι τα θέματα πρέπει να λύνονται πολιτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όταν όμως υπάρχει δείγμα παρατυπίας η παρανομίας , υπάρχουν και άλλοι θεσμοί ( Δικαιοσύνη, Περιφέρεια Αττικής ,κ.ά ) 

Σαφές ;