Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΑΑΚΟ !!! ( ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FB )

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας για την ταχύτητα με την οποία κινείται και την αποτελεσματικότητά του! Τα καλά να λέγονται κι ας βρίσκομαι στην Αντιπολίτευση !
Ο άνθρωπος έβγαλε την Παρασκευή δελτίο τύπου για την πρώτη που τέλειωσε στον Αγ. Αντώνη από τις δεκαπέντε παιδικές χαρές που έχει ξεκινήσει εδώ και τρεισήμισι χρόνια!!! Χθες έβγαλε και δεύτερο δελτίο τύπου που λέει ότι ολοκλήρωσε άλλες δύο! Ασφαλώς τα δελτία τύπου κοσμούν δεκάδες φωτο όπως αρμόζει στις περιστάσεις!
Θαύμα ! Τρομερό !
Μιλάμε γα το έργο για την ανάπλαση των 15 παιδικών χαρών που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής ( για να μην ξεχνιόμαστε ) , που είχε εγκριθεί από το …2013 και που επί τρεισήμισι χρόνια παιδεύεται ο κ. Χρήστος Βρετάκος . Όλοι θα έχετε δει στην γειτονιά σας επί τρία χρόνια να είναι κλειστές 15 παιδικές χαρές. Τώρα βλέπετε και τον Δήμαρχο να μας νομίζει ότι είμαστε ιθαγενείς που ψάχνουμε για χάνδρες και πανηγυρίζει που αργά αργά τελειώνει κάποιες !
Αν αυτό δεν είναι παλαιοκομματισμός και μαυρογιαλουρισμός, τότε τι είναι ;
Ασφαλώς κάποιοι θα πουν: Μα τα τέλειωσε , τις τελειώνει. Ναι ! Και το γεφύρι της Άρτας κάποτε τέλειωσε! Πιστεύει όμως κανείς στα σοβαρά ,ότι με τέτοιους ρυθμούς, τέτοια αναποτελεσματικότητα, τέτοια αδυναμία μπορεί το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα να προχωρήσουν μπροστά, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον όπως αξίζει στα γειτονιές μας ;