Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΛΕΙΠΕΙ Η ΟΥΣΙΑ


Δήλωση Ζαχαρία Ζούπη, Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ " 

Χθες η πόλη δέχτηκε μια ισχυρή πράγματι βροχόπτωση που ευτυχώς δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν προβλήματα, πολύ σοβαρά προβλήματα δε και πάλι – όπως πριν λίγους μήνες – στην περιοχή κοντά στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Τότε κόντεψε να πνιγεί κόσμος, έγιναν συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει με πολύ γρήγορους ρυθμούς  στς αναγκαίες παρεμβάσεις. Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχει γίνει απολύτως τιποτα. Ξανά με την πρώτη καταιγίδα, είχαμε τα ίδια.... Και βέβαια , πάλι ο Δήμαρχος θα βγάλει λόγο για το πόσο γρηγορα θα λύσει το πρόβλημα.
Η Δημοτική Αρχή είναι πολύ καλή στα λόγια ,πολύ καλή στις συναυλίες ελέω του ισχυρού Ταμείου που της άφησαν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές που ο Δήμαρχος αρέσκεται να κατακεραυνώνει, είναι πολύ καλή στην λογική του άρτου και θεάματος που φέρνει και ψηφαλάκια και στο να ξοδεύει έτοιμα λεφτά  .Είναι όμως αδύναμη να προχωρήσει στην υλοποίηση ακόμα και έτοιμων έργων. Είναι ανύπαρκτη στην δημιουργία απαραίτητων νέων υποδομών. Απλά συντηρεί ασθμαίνοντας , τις υποδομές που βρήκε...
Από αυτή την Δημοτική Αρχή λείπει το σχέδιο , λείπει η ουσία.
Κρίμα για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα !


Ένας χρόνος περίπου έμεινε μέχρι τος προηγούμενες Δημοτικές εκλογές. Φτάνει η ώρα μιας μεγάλης αλλαγής που θα φέρει το σχέδιο, την αποτελεσματικότητα, την διαφάνεια και τις πραγματικές λαικές ανάγκες σε πρώτη προτεραιότητα. Βοηθήστε όλη την προσπάθειά μας και θα τα καταφέρουμε.