Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ

ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ



ΣΧΟΛΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ "



To Καλοκαίρι έφτασε και ο Δήμαρχος είναι μέσα στην καλή χαρά. Είναι βλέπετε η ώρα των εκδηλώσεων στο θεατράκι στον χώρο Ανάπλασης των Λιπασμάτων ( σε λίγο κατ΄ευφημισμό θα λέμε τον χώρο ετσι,μιας και η προχειρότητα, η βιασύνη για να έχει εκλογικά ωφέλη κ.ά την έχουν τινάξει στον αέρα).


Κατευθείαν κάποιες παρατηρήσεις , κριτικές :


- Ο Δήμαρχος επιμένει να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις σε χώρο που η Περιφέρεια Αττικής έχει χαρακτηρίσει ότι βρίσκεται σε επίπεδο επικινδυνότητας ΣΕΒΕΖΟ, περιοχή δηλαδή όπου μπορεί να γίνει μεγάλη έκρηξη. « Δεν βαριέσαι όμως, αν γίνει έκρηξη θα την πατήσουν και άλλοι γύρω που δε θα είναι στις εκδηλώσεις » έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Κρίνετέ τον ! Μα δεν είναι υπόδειγμα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια των δημοτών και τω εκδηλώσεων;
- Ο Δήμαρχος επιμένει να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις δίπλα στα καζάνια της OIL ONE, καζάνια του θανάτου όπως τα λέει ο ίδιος τα οποια υποτίθεται πως παλεύει να τα διώξει. Επί της ουσίας τι γίνεται; Ο ίδιος εξωραίζει τις εγκαταστασεις, κάνοντας εκδηλώσεις δίπλα και δίνει επιχειρήματα στους ιθύνοντες της OIL ONE. O ισχυρισμός ότι οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν « τμήμα του αγώνα για να φύγουν οι εγκαταστάσεις» μοιάζει με ανέκδοτο . Δεν πείθει και πολλούς.Με τσιφτετέλια , γλέντι, και χορούς δεν φευγουν εγκαταστάσεις. Μάλλον εδραιώνουν τη θέση τους Κάτι όμως πρέπει να λέει κι αυτός.
- Στο Πρόγραμμα που ανακοινώθηκε περιλαμβάνονται 21 εκδηλώσεις, προσοχή για την Α΄φάση μέχρι τις 10-8. Αναμένονται κι άλλες για την συνέχεια.» Μπράβο Δήμαρχε! » μπορεί να αναφωνήσουν κάποιοι. Πράγματι είναι πολύ μεγάλο πράγμα να γίνονται πάνω από 30 εκδηλώσεις δωρεάν ( είμαστε και φιλολαικοί ) , ειδικά όταν αναλαμβάνοντας Δήμαρχος βρήκες 17 εκτομ. ευρώ αποθεματικό από τους προηγούμενους « καταστροφείς της πόλης » και απλά ξοδεύεις σε εκδηλώσεις και σε διορισμούς συμβασιούχων. Αλήθεια αυτή την στιγμή πόσο είναι το αποθεματικό του Δήμου; Εδώ λείπουν υποδομές, τίποτα το νέο δεν εχει κατασκευαστεί , θα μπορούσαν να ενισχυθούν κι άλλο οι κινωνικές δράσεις .Κι όμως εκδηλώσεις, εκδηλώσεις, εκδηλωσεις... Για χορούς και πανηγύρια είναι αυτή η Δημοτική Αρχή.
- 21 ανακοινωμένες εκδηλώσεις και όλες θα γίνουν στον συγκεκριένο χώρο. Μάλλον για « ξεκάρφωμα» θα γίνουν 2-3 αλλού. Δεν μιλάμε βέβαια για κάποια από τις μεγάλες συναυλίες. Συγχαρητήρια Δήμαρχε! Για σένα δεν υάρχει η υπόλοιπη πόλη. Γιατί όχι εκδηλώσεις στο Πάρκο Πρέσσοφ και στο Σελεπίτσαρι, στην Πλατεία Λαού και στην Πλατεία Κύπρου, στην Χραραυγή και στην Πλατεία Ευγένειας; Γιατί όχι μεγάλες εκδηλώσεις στην Αμφιάλη , στα Ταμπούρια , στη Ευγένια; Ποτέ , καμμία Δημοτική Αρχή δεν οργάνωσε εκδηλώσεις αδιαφορώντας για πάνω από το 80% του Δήμου .Ποτέ.... Ίσως τελικά να έχει δίκιο ο Γ.Τσιρίδης, όμως από την ανάποδη.Ίσως πρέπει να σπάσουν οι Δήμοι και ο κ. ΒρετάΚος να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος στην Δραπετώνα.

Αυτά προς το παρόν ... Δυστυχώς μια από τα ίδια.... Με ένα Δήμαρχο που δεν ακούει κανένα, που κατηγορεί τους πάντες, που δεν διαθέτει κανένα σχέδιο ούτε καν για την Ανάπλαση των Λιπασμάτων για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεται. Εκδηλώσεις, εκδηλώσεις, εκδηλώσεις. Ψηφοθηρία, ψηφοθηρία, ψηφοθηρία ...