Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Ο " ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ " αποφάσισε να κάνει συγκέντρωση με ομιλητή τον επικεφαλής της Παράταξης που είναι και ο Δήμαρχος. Δικαίωμά τους..
Αυτό που δεν είναι δικαίωμά τους είναι με επικοινωνιακά παλαιοκομματικά κολπάκια να αφήνουν να εννοηθούν ότι η συγκέντρωση είναι του Δήμου ! Αυτό που που δεν είναι δικαίωμά τους είναι να ειδοποιούν πολίτες και φορείς γενικώς για συγκέντρωση με ομιλητή τον Δήμαρχο, χωρίς να ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για παραταξιακή συγκέντρωση. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά τους είναι να έχουν μετατρέψει τα γραφεία του Δήμου σε μηχανισμό παραταξιακής κινητοποίησης.
Κάπου ξεφύγατε ! Δεν νομίζετε ;


Αυτά ανέφερα χθες ( 4-6-2018) και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες, για να εισπράξω κωμικές απαντήσεις, περί του ότι " φοβάμαι την επιτυχία της συγκέντρωσης" και άλλα αστεία και τραγικά για να λέγοντα πό Δήμαρχο.
Επί της ουσίας των καταγγελιών μου, καμία απάντηση..

Υπάρχουν ώρες, που όταν λείπει η ντροπή και ο θεσμικός σεβασμός, όταν ωμά κοροϊδεύουν τους πολίτες οι δήθεν αντισυστημικοί επαναστάτες που μας διοικούν , καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν νόημα τα λόγια. 

Νόημα πια έχει να μπει τέλος στην αυθαιρεσία και τον τσιφλικαδισμό και θα μπει ...