Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !



Αν δεν απατώμαι ο πολύ ριζοσπαστικός και υπέρ της διαφάνειας Δήμαρχος Χ. Βρετάκος έχει συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια θητείας. Σ αυτά τα χρόνια επανηλειμένως κατέθεσα πρόταση να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της υπερχρεωμένης Διαδημοτικής Επιχείρησης " ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ" . Πάντα μου απαντούσε με το γνωστό αγέρωχο ύφος του ότι και βέβαια θα το συζητήσουμε.
Λοιπόν, ήταν τόσο συνεπής, που τρία χρόνια δεν συζητήσαμε το θέμα ποτέ !
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Καμία απάντηση δεν έχω πάρει σε ερώτηση για την κοστολόγηση των αναθέσων του Δήμου στην Επιχείρηση αυτή.Είναι για παράδειγμα για γέλια ότι η καθαριότητα στο π. Εργοστάσιο Καχραμάνογλου κόστισε 50.000 ευρώ!
Δεν είναι όμως και πάλι μόνο αυτό.Ενώ ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συζήτησε το θέμα, ξαφνικά η Γ.Σ ( που συγκαλέστηκε τρεις φορές, χωρίς κανένας να έχει πάρει πρόσκληση) εσπευσμένως αποφάσισε την λύση της ... Γιατί άραγε τόσο εσπευσμένως ,όταν μέχρι πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος την υπερασπιζόταν ; Ένας θεός ξέρει....
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ, ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΗΡΩΙΚΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ..ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ!!!
Σώπα !!!
Δεν ξέρω Δήμαρχε τι θα "αποκαλύψεις " πάλι,πάντως καλού κακού , φέρε και τα στοιχεία της τελευταίας τριετίας και τους οικονομικούς απολογισμούς των αναθέσεων που έδωσες απλόχερα .