Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣΔήλωση Ζαχαρία Ζούπη , επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ »

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας πιάνεται αδιάβαστος, απροετοίμαστος. Ο Δήμος μας αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας και η ευθύνη του Δήμου είναι εξόφθαλμη. Ο Δήμαρχος  θυμήθηκε τον Σεπτέμβριο να δει την Μελέτη για το έργο καθαρισμού στους αγωγούς ομβρίων ( πάντα αυτό – τουλάχιστον στις Δημοτικές Αρχές που συμμετείχα - ολοκληρωνόταν μέσα στο Καλοκαίρι για να προετοιμαστούν όλα έγκαιρα ενόψει Χειμώνα) . Έτοιμη Μελέτη τον Σεπτέμβριο οδηγεί σε διαδικασία προσφορών τέλη Νοεμβρίου και ενώ μπαίνει ο Δεκέμβριος, τίποτα πρακτικά δεν έχει γίνει !

Μα είναι αυτός Δήμος και προγραμματισμός Δημοτικής Αρχής ; Είναι αυτά δείγματα ευθύνης και σοβαρότητας ; Ασφαλώς όχι, αλλά αυτό ζούμε τα τελευταία χρόνια.  Η σημερινή καταιγίδα απέδειξε για άλλη μια φορά την ανεπάρκεια και την αδυναμία του Δημάρχου. Έδειξε όμως και τις προτεραιότητές του. Δίνει 20.000 ευρώ για τους καθαρισμούς και 1,2 εκατομ. ευρώ για τις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού, αν αθροιστεί το κόστος συναυλιών, λειτουργίας του χώρου και των υποδομών που φτιάχτηκαν χωρίς καμμία Μελέτη( αλήθεια, μετά τς βροχές, έμεινε τίποτα από τους αθλητικούς χώρους κοντά στον χώρο των εκδηλώσεων, για τους οποίους δεν έχει προβλεφτεί κανένα δίκτυο για να φεύγουν τα νερά; )

Δεν αντέχεται άλλο αυτή η προχειρότητα, αυτή η απουσία οποιουδήποτε σχεδίου!
Απογοήτευση...