Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Δημόσια δήλωση – Πρόταση Ζαχαρία Ζούπη, Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου- Δραπετσώνας , στελέχους της Κεντροαριστεράς

Η πρώτη Κυριακή των εκλογών για τον ηγέτη του νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς ήταν μια γιορτή Δημοκρατίας, συμμετοχής, μια " διαδήλωση" υπέρ της προσπάθειας να προκύψει ένα σύγχρονο,ανανεωμένο,δυναμικό κόμμα των δυνάμεων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, του εκσυγχρονισμού και της μεταρρύθμισης ,αλλά και μια μαζική κατακραυγή κατά της Κυβέρνησης .
Η δεύτερη Κυριακή που θα οριστικοποιήσει την εκλογή πρέπει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και πριν απ΄όλα αντίστοιχη μαζικότητα .Αυτό αφορά όλους μας. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα αλλιώς αυτή την ενδιάμεση βδομάδα. Περίμενα για παράδειγμα να υπάρξει δημόσιος πολιτικός διάλογος ανάμεσα στους δύο διεκδικητές. Δεν έγινε το debate λόγω της τραγωδίας που ζούμε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει ακόμα και το Σάββατο.
Ωστόσο, πέρα από αυτά, οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, ζούμε μια τραγωδία στην Δυτική Αττική , έχει κηρυχτεί εθνικό πένθος, περιοχές της χώρας πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα.Όλα αυτά λειτουργούν αρνητικά για να ζήσουμε μια δεύτερη Κυριακή όπως της αξίζει και να αγκαλιάσουμε όλοι τον εκλεγμένο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. Θεωρώ ότι οι δύο υποψήφιοι όπως έστειλαν μήνυμα με την κοινή τους παρουσία στις πληγείσες περιοχές , έτσι και τώρα μαζί πρέπει να συμφωνήσουν και να δώσουν σήμερα κοινή συνέντευξη τύπου αναβολής κατά μία βδομάδα.Θα είναι πράξη ευαισθησίας, πράξη ευθύνης και διασφάλισης της δημοκρατικής γιορτής που πρέπει να ζήσουμε την μέρα που θα εκλέγουμε τον νέο ηγέτη.
Αυτή είναι η ταπεινή άποψη ενός ανθρώπου που από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 μιλούσε για την ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς ( τότε που το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε πάνω από 40% και μεγάλο τμήμα του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ έβλεπε θετικά αυτή την ιδέα ) και πάλεψε για αυτή , βρίσκοντας συχνα απέναντί μου τους δήθεν πολύ καρααριστερούς του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο σήμερινό ναδίρ για να προχωρήσουμε και χαίρομαι για αυτό.
Ε ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΠΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.΄Ετσι κι αλλιώς, θα είμαστε όλοι εδώ, γι αυτό ας μην ψάχνουν κάποιοι φαντάσματα και μιζεριάζουν.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !
ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΛΗΦΘΕΙ...
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ( Συνέδριο, αποσαφήνιση φυσιογνωμίας και θέσεων, εκλογή οργάνων ). ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ  ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.



ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6944615031