Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ

                         
                              Σχόλιο Ζαχαρία Ζούπη 

Διαβάζω σε σελίδες στο fb , σε blogs και siteς, ότι το Σάββατο 5 Μαίου η Δημοτική Αρχή οργανώνει κινητοποίηση κατά των ρυπογόνων εστιών στον χώρο των Λιπασμάτων !
Συγγνώμη, αλά αυτό δεν ισχύει. Η αναπαραγωγή αυτής της είδησης αυτού του καλέσματος ίσως οφείλεται σε άγνοια ή σε σύγχυση ή και σε προσπάθεια παραπλάνησης .
Την συγκέντρωση, όπως δεν κρύβουν άλλωστε, την οργανώνει η Δημοτική Κίνηση " ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" που έχει επικεφαλής τον Δήμαρχο. Το τελευταίο δεν σημαίνει ότι είναι κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής.Είναι μια στενά παραταξιακή πρωτοβουλία που υπονομεύει μια μεγάλη συσπείρωση του λαού 
.Άρα όποιος θέλει, ασφαλώς μπορεί να πάει. Να ξέρει όμως ότι συμμετέχει σε εκδήλωση του " ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" και όχι του Δήμου. Δεν θα βαφτίσουμε και το κρέας ψάρι. Να γνωρίζει επίσης, ότι με τυχόν συμμετοχή του ενθαρρύνει τον Δήμαρχο να κάνει ότι θέλει, να υποβαθμίζει το Δημοτικό Συμβούλιο, να μετατρέπει ένα αγώνα που θα έπρεπε να οργανώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε πεδίο προσωπικών κινήσεων για ιδιοτελείς μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες. 
Την πόλη τη διοικεί το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν συζήτησε για το θέμα, δεν έχει καμία απόφαση, δε συζήτησε για την σύσκεψη καν με τους φορείς, δεν έχει πάρει καμία απόφαση για κινητοποίηση. Φαντάζομαι να είναι σαφές τι συμβαίνει τώρα πια και να διορθωθούν λάθος ειδήσεις.
Εγώ και η " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" θα ενημερώσουμε τους δημότες για αυτό , καταγγέλοντας ταυτόχρονα τον Δήμαρχο ότι διασπά το μέτωπο του αγώνα για την απελευθέρωση χώρων και να προχωρήσει η Ανάπλαση όπως την ονειρευόμασταν, για μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.
Και αυτός και όλοι μας κρινόμαστε...