Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΑΛΛΟ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ !



Δήλωση Ζαχαρία Ζούη, Δημοτικού Συμβούλου, επικεφαλής Δημοτικης Κίνησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"  Ζαχαρία Ζούπη 

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χ. Βρετάκος δεν έχει καταλάβει ότι η αλαζονεία, ο εξωραϊσμός της κατάστασης , η υποτίμηση και ο παραγκωνισμός/ φραστικός προπηλακισμός κάθε ενός που έχει άλλη άποψη από αυτόν, το " σύνδρομο τσιφλικά" που έχει αποτελούν σίγουρη συνταγή απομόνωσης και συντριβής.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είδαμε και πάλι ειρωνίες , υπαινιγμούς απέναντι ακόμα και σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, κατασκευή ενόχων και ακατάσχετη πολιτική αρλουμπολογία. Μάθαμε σε, ότι η προσφυγή κάποιου κατά παράνομων ενεργειών κάποιου είναι " δόσιμό του " ! Αυτή είναι η δημοκρατική Παιδεία του που τον οδηγεί σε ολοκληρωτικής αντίληψης λόγια και πρακτικές. Αδυνατεί έτσι να λειτουργήσει συνθετικά, σοβαρά , δημοκρατικά, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη.


Κρίμα για την πόλη! Κρίμα για όσους τον στηρίζουν η τον ανέχονται . Ευτυχώς που σε 16-17 μήνες έχουμε εκλογές.Άντε να τελειώνουμε με όσους βρέθηκαν τυχαία Δήμαρχοι και τοπική εξουσία και ποτέ δεν συνειδητοποίησαν πως νίκησαν.ko
Δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται και τι θα συναντήσει...
Υ.Γ : Για το τι συνέβη χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο θα επανέλθουμε. Ευθύνη όλων μας είναι να μαθαίνουν οι πολίτες ποιοι διοικούν την πόλη, τι συμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο.