Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΔήλωση Ζαχαρία Ζύπη δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Υπεύθυνου ερευνών OPINION POLL
Κατανοώ την αγωνία των σημερινών διοικούντων του Δήμου,αφού βλέπουν ότι δεν έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν αποτελεσματικά και με διαφάνεια οτιδήποτε στην πόλη , ενώ ήδη φαίνονται οι πρώτες αναταράξεις στην παράταξή τους ( μια παραίτηση και μια ανεξαρτοποίηση σε λίγους μήνες όπως και να το κάνεις , κάτι δείχνουν).
Δεν κατανοώ ωστόσο την διάδοση φημών στο παρασκήνιο περί ύπαρξης έρευνας της εταιρείας της οποίας είμαι και Υπεύθυνος Ερευνών ( OPINION POLL) στην οποια ο σημερινός αδύναμος και πανταχόθεν αμφισβητούμενος Δήμαρχος εμφανίζεται περίπου ως Μεγαλέξανδρος που συγκεντρώνει τάχα ποσοστά αποδοχής που δεν είχαν και έχουν ούτε πραγματικά ισχυροί Δήμαρχοι.
Στον Δήμο πραγματικά έγινε έρευνα τον Οκτώβριο μετά από βούληση πελάτη.Το τι δείχνει, δεν μπορώ να το πω αφού δεν την έκανα για μένα και με δεσμεύουν κανόνες δεοντολογίας. Η OPINION POLL δεν κάνει τις έρευνες για πελάτες, προκηρύξεις. Διαβεβαιώνω όμως ότι τα αποτελέσματά της δεν έχουν καμία σχέση μ΄αυτά που διαδίδουν φίλοι του Δημάρχου και είναι τουλάχιστον κωμικά και παραπλανητικά.
Όμως επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια , τους καλώ να σταματήσουν το παραμύθι που χρησιμοποιούν για να εμφανίσουν μια πλαστή δύναμη. Όσον αφορά δε εμένα, δεσμεύομαι ότι στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί έρευνα της OPINION POLL που θα δοθεί στην δημοσιότητα. Έτσι γιατί και οι μύθοι και οι ίντριγκες έχουν όρια, πέραν ότι δεν σώζουν και κανένα ποτέ.
Παραμύθι τέλος !