Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ, ΠΡΟΩΡΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
Ανακοίνωση της Δημοτικης Κίνησης  Κερατσινίου – Δραπετσώνας « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την βαθειά θλίψη μας για  τον πρόωρο και άδικο χαμό του 16χρονου και τα συλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
Είναι δύσκολες ώρες, αλλά δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε ότι μερίδιο ευθύνης γα το συμβάν έχουν όλες οι Δημοτικές Αρχές μέχρι και σήμερα που δεν φρόντισαν να γίνουν αυτονόητα πράγματα, όπως συρματόπλεξη όλης της περιοχής γύρω από το Πάρκο « Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» , κλείσιμο των μονοπατιών που οδηγούν σε σημεία με αυξημένο κίνδυνο κατολισθήσεων , τοποθέτηση πλέγματος όπου υπάρχουν βράχια,  αυξημένος φωτισμός της περιοχής. Πρόκειται για απλές παρεμβάσεις που απέβησαν μοιραίες και που θα πρέπει να γίνουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Η ζωή μας δείχνει γα άλλη μια φορά πως η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών είναι το πρώτιστο καθήκον για ένα Δήμο και πως η υποτίμηση οδηγεί σε τραγωδίες σαν αυτή που ζούμε.
Σαν « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα καταθέσουμε αυτές τις προτάσεΙς προς την Δημοτική Αρχή και πιστεύουμε ότι έστω και τώρα θα ανταποκριθεί. Λυπόμαστε δε, που ενώ είχε συμβεί το ατύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα και τους κατοίκους της περιοχής μας δεν εθεωρήθη σκόπιμο να αναβληθεί η χθεσινή εκδήλωση νεολαίας, κάτι που προς τιμήν της έκανε η ΚΝΕ για εκδήλωσή της.
Θα σε θυμόμαστε πάντα Κωνσταντίνε! Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!

                                                                          Για την Δημοτική Κίνηση " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
                                                                             Ζαχαρίας Ζούπης