Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΑΚΟ


( Από την δήλωσή μου " Ο δήμαρχος με την τακτική του υπονομεύει τον αγώνα ενάντια στις ρυπογόνες εστίες )

Δήλωση Ζαχαρία Ζούπη, δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου- Δραπετσώνας- επικεφαλής " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" 

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να του απευθύνω δημόσια τις εξής ερωτήσεις. Του τις απευθύνω ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως επικεφαλής παράταξης:

- Πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον κ. Μελισσανίδη ( τον ξεχωρίζω,γιατί το θέμα της OIL ONE έχει μπει και από τον ίδιο ως αιχμή του αγώνα) ;
- Που έγιναν αυτες οι συναντήσεις, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έγιναν στον θεσμικά σωστό χώρο που είναι το γραφείο του Δημάρχου και μόνο ( θυμίζω ότι όλοι – ο κ. Βρετάκος δεν υφίστατο αυτοδιοικητικά τότε- καταγγείλαμε τον κ. Λ.Τζανή γιατι είχε επισκεφτεί τον επιχειρηματία και τον είχε βραβεύσει για το πετρέλαιο που είχε δώσει για σχολεία)
- Ποιοι ακριβώς συμμετείχαν σ΄αυτές τις συναντήσεις από τον Δήμο ;
- Γιατί δεν καλέστηκαν εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης ;
- Γιατί δε έγινε στην συνέχεια, καμία ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων ;


Απευθύνω αυτά τα ερωτήματα, γιατί όταν γίνεται ένας αγώνας, όλα πρέπει να είναι γνωστά, όλα να γίνονται με διαφάνεια, τα συλλογικά όργανα να μπορούν να μετράνε, να εκτιμούν τα πάντα για να καθορίσουν την τακτική του Δήμου.
Προφανώς περιμένω απαντήσεις όχι με το γνωστό στυλ της απεραντολογίας χωρίς ουσία και προπαντώς σαφήνεια.Περιμένω απαντήσεις συγκεκριμένες επί των συγκεκριμένων ερωτήσεων .

Υ.Γ: Ας μην φαίνονται περίεργες οι ερωτήσεις .Ο ίδιος ο Δήμαρχος μου είχε απαντήσει τον περασμένο Οκτώβριο σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Δραπετσώνα με αφορμή την 2η άδεια, άδεια εμπορίας πετρελαιοειδών που είχε πάρει η OIL ONE από τον Ιούλιο και το πήρε χαμπάρι τον Οκτώβριο , ότι έχει συναντηθεί τρεις φορές( μέχρι τότε), χωρίς να δώσε παραπέρα εξηγήσεις. Ε, δεν πρέπει να μας πει κάποια πράγματα; Ποιος ξέρει...Μπορεί να έχουν γίνει κι άλλες .. Αλλά υπάρχουν και τα άλλα ερωτήματα. Φως σε όλα... Αυτό απαιτούμε.